top

Samarbejdspartnere

Nedenstående er forhandlere Greve RC Center pt. har et samarbejde med, vi støttet efter bedste evne hinanden i udbredelsen af interessen for RC hobby.

Nye samarbejdspartnere er naturligvis til at tage kontakt til GRCC for at etablere et samarbejde

Holte Hobby har eksisteret siden 1989 og har siden 2003 været ejet og drevet af Malene og Rudi. Deres speciale er fjernstyrede el- og brændstof modeller, såsom RC biler, RC både, RC fly og RC helikoptere. De fører mærkevarer, som du kan købe reservedele til mange år fremover. De har desuden også et stort udvalg i plastbyggesæt, byggematerialer samt elektronik legetøj og meget mere.

 

Morfars.dk er specialister i fjernstyrede biler, helikoptere og både samt tilbehør til disse. Hos Morfars finder du kun produkter som de selv ville vælge - hver eneste bil, helikopter og båd er nøje udvalgt ud fra kvalitet, service fra producenten, tilgængelighed af dele samt forholdet mellem kvalitet og pris. Det betyder at deres sortiment er relativt smalt - men meget dybt.

Modelskibet.dk er officiel importør og distrubutør af produkterne fra OcCre.

Bag Modelskibet.dk står virksomheden Bern Martens dk (www.bern-martens.dk), der ejes af Michael Bern-Martens. Michael har siden 10-års alderen bygget modelskibe - med og uden radiostyring - samt radiostyrede fly og radiostyrede el-biler.